Aktivní dermořasa Chlorella

Detoxikuje, posiluje a rozjasnuje vaše mládí.

Detoxikuje, posiluje a rozjasnuje vaše mládí.

Aktivní dermořasa Chlorella zdokonaluje pokožku a dodává jí posilující a zářivý vzhled. Aktivní vzorec pomáhá osvětlit matnou pleť, doplnit tón pleti novou energií a působit proti každodennímu stresu a faktorům znečištění (účinek proti znečištění).

Její revitalizační a protizánětlivý účinek podporuje mikrocirkulaci pokožky a je nezbytný pro léčbu akné, kuperózy, váčků a tmavých kruhů pod očima.


Je vhodná pro všechny typy pleti, se zvláště pak na:

  • matná pleť
  • pokožka vystavená stresu vlivem vnějšího prostředí
  • nečistá a citlivá pokožka

 

Ideální jako podklad pod make-up.

 

Aktivní dermořasa chlorella

Obsahuje: 30 jednotlivých dávek po 0,6 ml

Jak používat: Aplikujte 1-2krát denně na dobře očištěnou a suchou pokožku.  Jemně masírujte, dokud se úplně nevstřebá.

Chlorella je bohatá na: chlorofyl, vitamin A, vitamin C, vitamíny B, vitamín E, minerály a enzymy.

Chlorella

Chlorella je jednobuněčná řasa s charakteristickou zelenou pigmentací díky nápadné přítomnosti chlorofylu, který určuje její velmi silné detoxikační vlastnosti.
Je také velmi bohatá na fytonutrienty a je tvořena 60% zcela vstřebatelných ušlechtilých rostlinných bílkovin, obsahuje všechny esenciální aminokyseliny, řadu minerálů, jako je železo, vápník, draslík, hořčík, fosfor, stejně jako beta-karoten a vitamíny B.

Hypertermální voda Castiglione z Ischie

Je to přirozeně mineralizovaná voda, známá po celém světě, používaná pro své terapeutické vlastnosti. Patří do rodiny slaných a alkalických vod a je pozoruhodně bohatá na minerální soli (od asi 2,5 do více než 30 gramů / litr).
Tato termální voda proudí z vodonosných vrstev smíchaných s mořskými proudy, které stoupají k povrchu a jsou filtrovány geologickými vrstvami s různou propustností, kde získávají své tepelné vlastnosti.

  1. Očistěte si obličej
  2. Otevřete dermořasu
  3. Naneste ji na obličej
  4. Masírujte kruhovými pohyby
  5. Počkejte 1 minutu
  6. Budete zářit krásou

 

Chlorella

Vědecké studie prokázaly, že chlorella, mimořádně antioxidační látka, díky vysokému obsahu karotenoidů dodává energii, čistí a prospívá tělu jako celku.
Z dermatologického hlediska bylo prokázáno, že účinně působí proti procesu stárnutí pokožky, a to díky antikolagenázovému a anti-elastázovému účinku, který se kvalifikuje jako vynikající zpevňující aktivní složka jak na epidermální, tak na dermální strukturu. Byla také zdůrazněna protizánětlivá aktivita extraktů z řasových lipidů z chlorelly, která vykazuje mimořádnou normalizační aktivitu na celkový buněčný metabolismus a pozoruhodnou antimikrobiální aktivitu, účinnou v boji proti šíření a rozvoji akné.

Hypertermální voda Castiglione

Termální voda Castiglione z Ischie patří do rodiny slaně alkalických vod a je pozoruhodně bohatá na minerální soli (od 2,5 do více než 30 gramů / litr), čímž se kvalifikuje jako hypertermální a hyperminerální. Tato voda, která je výsledkem zvláštního procesu termalizace, je charakterizována mezi termálními vodami z ostrova Ischia díky svým jedinečným vlastnostem, obsahuje ve skutečnosti: síru, jód, chlor, železo, vápník a mikroelementy, jako je měď (Cu), zinek (Zn) , Fluor (F) (není nezbytný, ale užitečný v prevenci zubů), Selen (Se), Kobalt (Co), Mangan (Mn), Molybden (Mo).

Aktivní dermořasa Chlorella - 1991004 -